Pregătește-te pentru World Endodontic Summit 2024 - Balkans Edition

După succesul evenimentelor precedente pentru specialiști în stomatologie, Dentequip Academy susține unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul Endodonției la nivel internațional.

Te așteptăm între 04.10.2024-06.10.2024 la Plovdiv, în Bulgaria, alături de specialiști precum: Dr. Arnaldo Castellucci, Prof. Giuseppe Cantatore, Dr. Marco Versiani, Dr. Fabio Gorni, Dr. Yoshi Terauchi, Dr. Talal Al Nahlawi, Dr. Talal Al Nahlawi, Dr. Antonis Chaniotis, Dr. Mustafa Gündoğar. 

Evenimentul este susținut în limba engleză.

Cine este Dr. Arnaldo Castellucci?

Unul dintre ultimii studenți ai legendei în endodonție Prof. Herbert Schilder și unul dintre cei mai respectați lectori din întreaga lume!

Din 1978 până în 1980, a urmat cursurile postuniversitare de endodonție la Boston University School of Dentistry. Din 1979, și-a concentrat cariera profesională pe endodonție.

Este fost președinte al Federației Internaționale a Asociațiilor de Endodonție (IFEA) și al Societății Italiene de Endodonție (SIE – Società Italiana di Endodonzia), membru activ al Asociației Americane a Endodonților (AAE) și al Societății Europene de Endodonție (ESE). 

Imagini de la evenimentele precedente

Achiziționează la preț special noile manuale de Microchirurgie și Endodonție cu semnătura dr. Castellucci disponibile la precomandă

MICROSURGICAL ENDODONTICS - Arnaldo Castellucci

214.5
149
  •  

ENDODONTICS - VOLUME 1 AND 2 - Arnaldo Castellucci

349
249
  •  
Scroll to Top

Află primul despre evenimentele viitoare!