Evenimentul a fost susținut în limba engleză

Ultimele actualități
în endodonție cu Arnaldo Castellucci

Arnaldo Castellucci

Arnaldo Castelluci

Există traineri care sunt la un nivel complet diferit față de toți ceilalți. Așa este dr. Castellucci, care merită urmărit de fiecare dată. Unul dintre ultimii studenți ai legendei în endodonție Prof. Herbert Schilder și unul dintre cei mai respectați lectori din întreaga lume!

Ne bucurăm că a acceptat din nou invitația noastră după super evenimentul nostru comun de acum 3 ani cu aproape 400 de colegi din toată Bulgaria, Grecia, România, Albania, Macedonia și Turcia, dar de această dată cu o zi de curs practic și o zi de conferință 

Dr. Castellucci a absolvit Medicină și Chirurgie în 1973 la Università di Firenze, apoi a obținut specialitatea în Stomatologie și Protecție în 1977 la aceeași universitate.

Din 1978 până în 1980, a urmat cursurile postuniversitare de endodonție la Boston University School of Dentistry cu Prof. Herbert Schilder. Din 1979, și-a concentrat cariera profesională pe endodonție.

Este fost președinte al Federației Internaționale a Asociațiilor de Endodonție (IFEA) și al Societății Italiene de Endodonție (SIE – Società Italiana di Endodonzia), membru activ al Asociației Americane a Endodonților (AAE) și al Societății Europene de Endodonție (ESE). . Este autorul cărții Endodonzia publicată de Casa Editrice Martina și al noii ediții „EndodonticS” publicată de Il Tridente în limba engleză.

Din 1983 până în 2000 a fost profesor invitat de endodonție la Universitatea din Siena, iar din 2000 până în 2011 a fost profesor invitat de endodonție la Universitatea din Florența. Din 2013, este profesor de „Chirurgie bucală” la Universitatea „Federico II” din Napoli.

Din 2015, este profesor invitat la Universitatea din Cagliari.

Este director al Revistei Italiane de Endodonție (Giornale Italiano di Endodonzia) și șef și director științific al revistei „Endodontic Informator” (L’Informatore Endodontico), redactor-șef al Tribunei Endo, președinte al Warm Gutta- Percha Study Club și fondator al Centrului de Formare Micro-Endodonție situat în Florența, unde predă și conduce cursuri teoretice și practice de endodonție clinică și chirurgicală cu microscop

Sfaturi și trucuri in practica endodontică zilnică

Masterclass

PREȚ

499 EURO

Prețul include și cina oficială în compania
prof. Arnaldo Castellucci

Ultimele actualități în endodonție

Conferință

PREȚ

170 EURO

Beneficiezi de reduceri de până la 50% la produsele din gama coxo si primești certificat de participare.

Costuri de participare Masterclass

Costuri de participare Masterclass

Primii 8 studenți beneficiază de 25% reducere folosind codul STUDENTMC25

Preț Masterclass
Grupa 1
8am-13pm

30 locuri
499
  •  

Preț Masterclass
Grupa 2
13pm-18pm

30 locuri
499
  •  

Costuri de participare Conferință

Costuri de participare Conferință

Primi 30 studenți beneficiază de 50% reducere folosind codul STUDENTCONF50

Preț Conferință

300 locuri
170
  •  

Achiziționează la preț special noile manuale de Endodonție cu semnătura dr. Castellucci disponibile la precomandă

ENDODONTICS - VOLUME 1 AND 2 - Arnaldo Castellucci

349
249
  •  

MICROSURGICAL ENDODONTICS - Arnaldo Castellucci

214.5
190
  •  

Partener principal

Locație

Locație

Scroll to Top

Află primul despre evenimentele viitoare!