Impresii de la prima conferință de endodonție Dentequip Academy

În perioada 4-5 martie 2023, Dentequip Academy a organizat la București conferința „Ultimele actualități în endodonție cu Arnaldo Castellucci”. Invitatul nostru este unul dintre cei mai reputați specialiști în endodonție la nivel mondial.

Dr. Arnaldo Castellucci este un nume bine-cunoscut în lumea stomatologiei. Acesta a predat cursuri și a susținut prezentări la nivel internațional, fiind recunoscut pentru tehnici și tratamente avansate în endodonție.

Suntem încântați că a acceptat din nou invitația noastră, în urma succesului evenimentului nostru comun din urmă cu 3 ani, la care au participat aproape 400 de colegi din Bulgaria, Grecia, România, Albania, Macedonia și Turcia.

De data aceasta, evenimentul a fost structurat în două părți: un masterclass cu „Sfaturi și trucuri în practica endodontică zilnică” și conferința „Ultimele actualități în endodonție”.

Prima zi s-a desfășurat sub forma unui masterclass, fiind dedicată prezentării teoriei și a noțiunilor de bază în endodonție. Dr. Castellucci a abordat subiecte precum anatomia și fiziologia dinților, evaluarea clinico-radiografică a dinților și a leziunilor periapicale, precum și tehnici de instrumentare și obturație a canalului radicular.

În plus, dr. Castellucci a prezentat și noutățile în domeniu, precum tehnicile de instrumentare cu ajutorul laserului și noile materiale și instrumente folosite în endodonție.

A doua zi s-a desfășurat sub forma unui curs și a fost dedicată prezentării de tehnici avansate de instrumentare, obturație și igienizare a canalului radicular, demonstrând cum pot fi aplicate în practica zilnică a medicilor stomatologi.

De asemenea, participanții la curs au avut oportunitatea de a împărtăși experiențele lor și de a adresa întrebări și provocări practice pe care le întâmpină în domeniul endodonției. Dr. Castellucci a oferit soluții și sfaturi pentru a îmbunătăți tehnicile și abilitățile medicilor stomatologi.

Cursul organizat de Dentequip Academy și susținut de dr. Arnaldo Castellucci a adus o contribuție valoroasă în dezvoltarea educației stomatologice din România. Participanții au fost mulțumiți de calitatea informațiilor și de abordarea practică a evenimentului. Aceștia au subliniat importanța educației continue în stomatologie și au apreciat eforturile organizatorilor de a aduce laolaltă specialiști din domeniu și de a împărtăși cele mai bune practici și cele mai noi tehnologii.

Aceste două zile au demonstrat importanța educației în stomatologie. Cursurile Denequip Academy sunt o oportunitate pentru medicii stomatologi să își îmbunătățească  atât abilitățile și cunoștințele, cât și practica zilnică în beneficiul pacienților lor.

Vă așteptăm cu mare drag și data viitoare!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top

Află primul despre evenimentele viitoare!